De acteurs worden geselecteerd via audities. Ze spelen mee in één of meerdere producties

Jacques De Bock

Jacques speelde belangrijke rollen in heel wat Vonk producties: Slot Wetterstein, Voorjaarsontwaken, Nonkel (Oom Wanja), Gat in Kop, Bloedbruiloft, Doña Rosita, Onze Jongens (All my sons), het danstheater Oorlog, La Musica II, Vijand van het Volk, Een beetje Pijn, Zee, Dinner for One, Half elf zomeravond, De Dood van een Handelsreiziger, de theaterwandelingen en kroegentochten.Jacques won bij de toneelwedstrijd de Gouden Handjes de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol voor zijn vertolking van de moeder in Bloedbruiloft. Jacques maakt deel uit van de Raad van Bestuur van Theater Vonk vzw. Hij ondersteunt bij heel wat producties de dictie en zang.

Annemie Goris

Annemie speelde belangrijke rollen in heel wat Vonk producties: Voorjaarsontwaken, Nonkel (Oom Wanja), Gat in Kop, Onze Jongens (All my sons), het danstheater Oorlog, La Musica II, Vijand van het Volk, De Meeuw, Speel je Rijk, Zee, Savannah Bay, Wie is er bang voor Virginia Woolf, Dinner for One, Half elf zomeravond, Creme au beurre, De Dood van een Handelsreiziger, de theaterwandelingen en kroegentochten. Annemie won bij de toneelwedstrijd de Gouden Handjes (2013-2014 ) de prijs voor de beste vrouwelijke hoofdrol voor haar vertolking van Martha in Wie is er bang voor Virginia Woolf.Annemie neemt als productieleider een groot deel van de praktische organisatie van de voorstellingen op zich. Annemie maakt deel uit van de Raad van Bestuur en het dagelijks bestuur van Theater Vonk vzw.

Elsie Rottiers

Elsie speelde mee in Vijand van het Volk, De Meeuw, Speel je Rijk, Een beetje pijn, Zee, Crème au beurre, Opeens, vorige Zomer, de theaterkroegen-tochten, Kale bomen en In het tuinhuis.

Kristof Braekman

Kristof speelde mee in Bloedbruiloft, Doña Rosita, Vijand van het Volk, De Meeuw, Crème au beurre en de theaterkroegentochten. Kristof verzorgt voor veel producties de muziek.

Veerle van Lieshout

Veerle speelde mee in In het tuinhuis, Opeens vorige zomer en 1900.

Alex van Lieshout

Alex speelde mee in Reiziger zonder bagage, Olga en Huis.

Paul Baudouin

Paul speelde mee in In het tuinhuis, Reiziger zonder bagage en Olga.

Marc De Becker

Marc speelde mee in Gat in Kop, Onze Jongens (All my sons) en Doña Rosita. Hij danste en speelde mee in het danstheater Oorlog.

Leen Moons

Leen speelt mee in Kale bomen ruisen niet. 

Patrick Bayet

Patrick speelde mee in Nonkel (Omm Wanja) en Wie is er bang voor Virginia Woolf . 

Mia van Acker

Mia speelde mee in Bloedbruiloft en Crashtest Ibsen.

Valerie Sneyers

Valerie speelde mee in In het tuinhuis en Crashtest Ibsen.

Geert Goossens

Geert speelde mee in Crashtest Ibsen, Pijler van de samenleving

En door de jaren heen vele anderen, hun foto's en prestaties worden toegevoegd